Jullie huwelijk

Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voornemen om te gaan trouwen.

Jullie huwelijk zal een heel bijzondere dag voor jullie gaan worden en wellicht hebben jullie al opgemerkt dat het plannen van een huwelijk niet altijd gemakkelijk is.
Vanwege onze jarenlange ervaring kunnen wij jullie ook helpen of ondersteunen met alle zaken betreffende uw trouwdag. Tevens verzorgen wij indien gewenst jullie bruidsboeket, motorkap boeket, corsages of een (limo)lunch. Voor alle vragen betreffende uw huwelijk kunt u ons altijd benaderen. We zullen u proberen te helpen om doelgericht naar oplossingen te zoeken. Natuurlijk hopen wij dat In2Heaven Limousine Service voor deze bijzondere dag het vervoer mogen verzorgen.

Wij zorgen voor de trouwauto en het vervoer naar de bruid, de fotolocatie(s), de plek voor de huwelijkse voltrekking en natuurlijk naar de locatie van het feest. Een groot voordeel van een limousine ten opzichte van bijvoorbeeld een oldtimer is dat wij voorzien zijn van alle moderne gemakken zo als bijvoorbeeld een airco. Dit is het vooral in de zomermaanden heel prettig voor de bruid in een (warme) bruidsjurk. Verder kunnen jullie onder het genot van een drankje (of een heerlijke fles bubbels) tot rust komen.

Hulp bij het plannen van uw Huwelijk

Als wij jullie niet persoonlijk kunnen helpen met uw wens of vraag dan hebben wij genoeg collega's waar we u naar kunnen doorverwijzen.

Advies bij In2Heaven is altijd vrijblijvend en gratis !

Hover Image

HUWELIJK

Al sinds 2007 zijn wij gespecialiseerd in het trouwvervoer en volgvervoer per limousine(s). Door ons huwelijksarrangement niet alleen heel compleet maar ook betaalbaar!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

HUWELIJKS ETIQUETTE

Uw huwelijk volgens de traditionele etiquette? Wij hebben de regels op een rij gezet voor u!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

CHECKLIST HUWELIJK

Plannen van een huwelijk is moeilijker dan u denkt! Speciaals voor u hebben we een checklist gemaakt waardoor u niets vergeet!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

CATERING

Wilt u broodjes of andere versnaperingen voor in de limousine of daarna? Vraag naar onze mogelijkheden!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

MOTORKAP BOEKETTEN

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor uw motorkap boeket. U hoeft op de dag zelf niets meer te regelen!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

BRUIDSBOEKETTEN

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor uw handgewonden bruidsboeket. U hoeft op de dag zelf niets meer te regelen!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

CORSAGES

Indien gewenst kunnen wij ook zorgen voor uw corsages (alleen icm bruidsboeket). U hoeft op de dag zelf niets meer te regelen!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

CHAMPAGNES

Tijdens uw huwelijk zorgen wij altijd voor heerlijke In2Heaven bubbels, maar wij kunnen uiteraard ook zorgen voor de Champagne(s) van uw keuze!

KLIK VOOR MEER INFO

Wat kunnen wij betekenen voor jullie huwelijk?

In2Heaven kan desgewenst voor u een motorkap boeket, trouwboeket en/of corsages verzorgen.

Ook champagnes, versnaperingen of bijvoorbeeld een lunch is mogelijk. Dit laatste kan erg makkelijk zijn als er bijvoorbeeld weinig tijd is tussen de verschillende locaties.