Loading...
Jubileum arrangementen2018-06-20T08:59:21+00:00

JUBILEUM ARRANGEMENTEN

Jubileum arrangementen? Op zoek naar een limousine om een jubilaris te verrassen? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit voor een jubileum.

In2Heaven Limousine Service heeft al meerder jubilarissen mogen verrassen met een leuke rit zo als bijvoorbeeld het thuis ophalen en (voor de laatste keer) naar werk brengen, een lekkere lunch in de limousine of het brengen (en ophalen) bij een restaurant.

Wat je ook doet, onze limousine maakt de verrassing helemaal compleet!

Door de inzet van een (of meerdere) limousines is het makkelijk om groepen van 8 personen per limousine te vervoeren naar de plaats van bestemming. Bekijk onze betaalbare tarieven en merk dat het huren van een limousine niet veel (of in sommige gevallen zelfs nog goedkoper is) duurder is dan bijvoorbeeld een taxi-busje.

LIMO LUNCH
RONDRIT LIMOUSINE

JUBILEUM MET EEN LIMOUSINE

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. Door een jubileum te combineren met een stretched limousine en een fles bubbels (en optioneel andere drankjes of versnaperingen/snacks) maakt dat de dag helemaal af!

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!

OFFERTE AANVRAGEN