Loading...
Kids adventure GPS2018-09-03T08:28:55+00:00

KIDS ADVENTURE

Kids adventure (doelgroep ca 6-14 jaar) is een GPS speurtocht gecombineerd met een luxe limousine. Een spel met verrassende variërende denk- en doe-opdrachten. De groep deelnemers komt op eigen gelegenheid naar de ontvangstlocatie in Schijndel (ontvangst ca 14:00 uur). Op de ontvangstlocatie worden de groepen ingedeeld (elke groep is maximaal 5 kinderen + 1 ouder/verzorger) en krijgen jullie instructies over het gebruik van de beschikbaar gestelde GPS ontvanger. Na de instructies krijgt elke groep een limousine rit van ca 15 minuten). De daadwerkelijke speurtocht van het kids adventure arrangement duurt circa 1,5 uur . De activiteit inclusief ontvangst/uitleg en prijsuitreiking duurt ongeveer 2,5 uur (14:00-16:30).

Kids Adventures vinden plaats op ZONDAG op basis van beschikbaarheid.

STARTPRIJS (2 TEAMS)

140Max 10 kinderen + 2 volwassenen
  • Rondrit limousine 15 minuten
  • GPS dropping ca 1,5 uur

MEERPRIJS 1 EXTRA TEAM

70Max 5 kinderen + 1 volwassenen
  • Rondrit limousine 15 minuten
  • GPS dropping ca 1,5 uur

MEERPRIJS 2e EXTRA TEAM

50Max 5 kinderen + 1 volwassenen
  • Rondrit limousine 15 minuten
  • GPS dropping ca 1,5 uur

DIRECT EEN OFFERTE SPEURTOCHT AANVRAGEN

GPS SPEURTOCHT KIDS

De daadwerkelijke GPS speurtocht tijdens Kids adventure vindt hoofdzakelijk plaats in een verwilderd natuurgebied dat zeer geliefd is door insecten en amfibieën en duurt ongeveer 1,5 uur. Beschermmiddelen, zoals ‘Deet’, tegen muggen en andere insecten wordt daarom zeer aangeraden. Het wandelgebied kent zowel natte als droge wandelpaden. De route gaat over bospaden, zandpaden, kiezelpaden, verharde wegen en is daarom niet rolstoelvriendelijk en absoluut niet geschikt voor kinderwagens, buggy’s, bolderkarren en dergelijke. Ook nette kleding is niet aan te raden. Draag tijdens de activiteit stevige schoenen (of laarzen), waarmee u prettig kunt wandelen. Het wandelen of spelen in dit gebied is niet gevaarlijk, maar geschiedt wel geheel op eigen risico. Kids adventure arrangementen vinden alleen plaats op zondag!

In verband met de rondrit van 15 minuten per team is het arrangement zonder gevulde bar en/of bubbels/kinderchampagne. Indien u gebruik wenst te maken van een van deze opties kunt u dat aangeven bij uw boeking!

Direct een offerte aanvragen?

Binnen 24 uur een offerte per E-mail

Binnen 24 uur geen offerte? Check uw spambox

Een last-minute boeking? Bel ons!

OFFERTE AANVRAGEN