Kinderfeest arrangementen in combinatie met een limousine

Kinderfeest? Het standaard feestje kent iedereen inmiddels wel. Het bezoekje aan de bios, het zwembad, een verkleedpartij of bezoek aan een speeltuin. Speciaal voor kinderen (en jongeren) heeft In2Heaven daarom VIP kinderfeest arrangementen. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld een workshop nagellakken. Een schoonheidsworkshop (elkaar een schoonheidsbehandeling geven). Maar ook bijvoorbeeld visagie (opgemaakt worden door een schoonheidsspecialiste). Ook hebben we een fotoshoot party (professionele foto's gemaakt in een studio eventueel gecombineerd met visagie en/of een bezoek aan een schoonheidssalon), Het bezoek aan McDonalds (McDonalds heeft zelf kinderfeestjes. Wij verzorgen dan als een extra VIP behandeling het vervoer naar de McDonalds van uw keuze en het vervoer weer terug naar huis. Een dropping nieuwe style (met behulp van GPS) is ook een optie voor de meer avontuurlijke kinderen.

VIP Kinderfeest

Buiten deze arrangementen voor kinderen heeft In2Heaven ook nog diverse andere arrangementen of reducties in prijs van een bestaand arrangement (actie). Houd daarvoor onze site goed in de gaten of nog makkelijker: volg de Facebook pagina van In2Heaven Limousine Service!

We merken dat onze kinderparty's in combinatie met de limousine erg populair zijn. De kinderen genieten met volle teugen, zeker als ze gebruik mogen maken van de gevulde bar en er een fles kinderchampagne voor ze klaarstaat! Eventueel kunnen ze ook naar hun "eigen" muziek luisteren als ze een CD meenemen. Met onze aantrekkelijke tarieven en zeker de tarieven van de arrangementen kunnen wij dit ook voor een betaalbare prijs aanbieden. Heeft u zelf nog vragen of bijvoorbeeld idee├źn over een ander arrangement of een andere inzet van onze limousine dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Met In2Heaven maakt u van de verjaardag een echt speciaal feest. De jarige voelt zich helemaal VIP en wij zorgen er voor dat ze in style naar de plaats(en) van bestemming komen.