Unieke kinderfeestjes

Hedendaagse kinderfeestjes? Op zoek naar een leuk, hip, luxe en exclusief VIP kinderfeest? Maak gebruik van onze diensten en combineer een superstretched limousine met een leuke activiteit.

In2Heaven Limousine Service heeft in samenwerking met bedrijven in de regio een samenwerking voor het verzorgen van super hippe en betaalbare kinderfeestjes. Je kan dan denken aan bijvoorbeeld een fotoshoot, een schoonheidsbehandeling, een visagie, een moderne GPS dropping, bezoek aan McDonalds of een bioscoop. Wat voor feestje je ook kiest, het is altijd een verrassing voor de jarige en zijn/haar vriendjes en/of vriendinnetjes.

Hover Image

LIMOUSINE SERVICE

Wilt u van uw speciale gelegenheid echt iets bijzonders maken? Wij zorgen ervoor dat u een elegante en stijlvolle entree maakt.

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

FOTOSHOOT KINDERFEEST

Per luxe limousine thuis opgehaald en gebracht naar de fotostudio voor een fotoshoot. Inclusief kinderchampagne, Frisdrank, snoep, chips en natuurlijk alle (150+) gemaakte foto's digitaal!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

BEAUTYPARTY KINDERFEEST

Per luxe limousine thuis opgehaald en gebracht naar de schoonheidssalon voor een beautybehandeling. Inclusief kinderchampagne, Frisdrank, snoep, chips!

KLIK VOOR MEER INFO

Hover Image

LIMO LUNCH

VIP lunch voor elke gelegenheid. Een heerlijke lunch in een limousine. Inclusief bubbels, vers geperst sinaasappelsap, koffie thee en frisdrank!

KLIK VOOR MEER INFO

Unieke kinderfeestjes.

Met onze limousine arrangementen willen wij het voor vrijwel iedereen mogelijk maken om voor een interessante prijs gebruik te maken van onze diensten. Ook willen wij hiermee kenbaar maken voor welke doeleinden onze service ingezet kan worden. De kinderfeestjes op zich zijn al leuk, maar door dit te combineren met een stretched limousine en een fles kinderchampagne maakt dat het unieke VIP kinderfeestje helemaal af! We hebben kinderfeestjes met een fotoshoot, een fotoshoot inclusief visagie maar ook meer actieve feestjes zoals bijvoorbeeld een GPS dropping. Dit is een moderne versie van de welbekende dropping maar dan maak je gebruik van een GPS apparaat die jouw positie aangeeft. Dit alles wordt gecombineerd met spelletjes/opdrachten onderweg. Deze dropping is uiteraard ook geschikt voor volwassenen.

Veel arrangementen zijn in samenwerking met locale bedrijven. Mochten jullie andere idee├źn hebben of tips voor een arrangement als toevoeging dan horen we dat graag van jullie!