GPS limousine dropping - GPS cadeau - Kids adventure

Aan de oostelijke rand van Het Groene Woud en midden in de 'parel' van de Brabantse Meierij (Meierijstad) is In2Heaven Limousine Service samen met het team van DagjeGPS.nl ook jullie gezelschap graag van dienst met een limousine dropping. Samen organiseren wij 'Het Gezelligste Dagje Uit!' met spel, plezier, educatie, actie, teambuilding, (ont)spanning en avontuur!

De Limousine dropping als spelbeleving of activiteit is niet zomaar een wandeling met GPS. Het innovatieve team van DagjeGPS.nl bedenkt en ontwikkelt elk jaar unieke en actieve groepsactiviteiten met GPS en mobiele media. Dit zijn cultuurhistorische GPS wandelingen, sportieve en actieve GPS wandeltochten, GPS limousine droppings, GPS events en fotozoektochten.

De beleving van 'Het Gezelligste Dagje Uit!' wordt door de organisatie van DagjeGPS.nl in samenwerking met In2Heaven Limousine Service en andere partners compleet verzorgd (met eventueel veel culinaire mogelijkheden voor, tijdens of na de activiteit). Dat kan allemaal voor de scherpste prijs! En iedereen mag én kan bij ons natuurlijk gewoon meedoen!!!

limousine dropping, dropping, gps dropping

Limousine Dropping

 

Een leuke moderne dropping voor b.v. een bedrijfsuitstapje, (kinder)feest of gewoon met een stel vrienden en/of vriendinnen.
De dropping zelf duurt ongeveer 4 uur.

Onder het genot van een GRATIS welkomst drankje (koffie, thee of frisdrank) wordt het gezelschap door het GPS-recreatie-team ontvangen op één van onze gastvrije locaties.

Er volgt een duidelijke instructie en uitleg van de activiteit. De groep wordt in 2 teams verdeeld en de deelnemers ontvangen een korte GPS-instructie, een GPS-apparaat, de nodige opdracht formulieren en een foto camera, zodat elk team kan beginnen met hun eigen moderne dropping.

De “moderne” dropping is een spel met GPS en uiteraard verrassende variërende denk- en doe-opdrachten die iedereen gemakkelijk kan uitvoeren. De groep deelnemers wordt per luxe limousine naar een uiterst geheime locatie gebracht. Hier begint het spel.
De GPS-ontvanger brengt de deelnemers naar verschillende locaties. De samenwerking binnen het team wordt op de proef gesteld. Een aantal opdrachten moet per team op foto worden vastgelegd. Mobiele media, zoals iPads, iPhones en smartphones zijn hierbij toegestaan en worden zelfs aangeraden.
Tijdens de tocht ontcijfert u een geheime code. Met deze code mag het winnende team (met de hoogste score) als eerste proberen de kluis te openen.

Onderweg komen beide teams langs een pauze-post, waarbij de teams even op adem kunnen komen en (op eigen kosten) een drankje kunnen nuttigen. Voor beide team ligt er een bonus opdracht te wachten.

Na de korte pauze wordt de dropping voortgezet met de laatste opdrachten.

Kosten van dit arrangement:
€ 330 voor 6 personen
Extra personen €10 per persoon
Maximaal 8 personen.

Dit arrangement geldt voor één ophaal locatie binnen 25 Km van Schijndel.
Tegen een meerprijs van € 100 verzorgen wij ook de terugreis.
Boven de 25 Km van Schijndel kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

limousine dropping, dropping, limo dropping, gps dropping, dagjegps, gps

GPS Cadeau

 

Verras jouw geliefde, vriend(in), zoon, dochter, familielid, medewerker, vrijwilliger of wie dan ook met iets bijzonders: Doe een Dagje GPS-cadeau! Geef hem/haar een speurtocht naar het échte cadeau. Een leuke ervaring en een unieke manier om iemand iets cadeau te doen!
Maar wat is nu precies een Dagje GPS? of nog beter hoe werkt het?

Je bestelt een cadeaubon die samen met een GPS-ontvanger symbolisch wordt inpakt zodat jij deze kunt als een “cadeau” kunt weggeven op de dag dat de activiteit staat gepland. De limousine wacht op de hoek van de straat om jouw geliefde, vriend(in), zoon, dochter, familielid, medewerker, vrijwilliger of wie dan ook samen met maximaal 7 andere personen naar het startpunt van de GPS-route te brengen. Samen met deze personen gaat de deelnemer op pad om te zoeken naar puzzels en/of opdrachten om steeds dichterbij de laatste locatie te komen. Op deze laatste locatie ligt de kluis met daarin het échte cadeau of waardebon!

Opties voor het echte cadeau zijn bijvoorbeeld:

- verrassingsfeestje
- diner
- bezoek schoonheidssalon
- fotoshoot
- bioscoopbezoek
- trouwring voor huwelijksaanzoek
- limousine rit

Een ideale activiteit voor een:

- huwelijksaanzoek
- verjaardag
- jubileum
- vrijgezellenfeest
- kinderfeestje

Kosten van dit arrangement:
€ 225 voor 5 personen
Extra personen: €15 per persoon
Maximaal 8 personen

Dit arrangement geldt voor één ophaal locatie binnen 25 Km van Schijndel.
Tegen een meerprijs van € 100 verzorgen wij ook de terugreis.
Boven de 25 Km van Schijndel kunt u contact met ons opnemen voor een prijsopgave.

Kosten van het "echte" cadeau zijn voor eigen rekening of in overleg tegen meerprijs.

 

gps, kids, adventure, kids adventure, kinderfeest, actief kinderfeest

Kids Adventure

 

Een avontuurlijke GPS-activiteit voor kinderen.

Vragen beantwoorden, raadsels oplossen en doe-opdrachten uitvoeren tijdens een wandeling door een uniek stukje prachtige natuur

In tegenstelling tot andere arrangementen is dit arrangement speciaal voor de wat jongere kinderen. De opdrachten zijn aangepast en ook de dropping zelf is wat makkelijker. De normale GPS tochten duren ook een stuk langer, wat voor de jongere kinderen vaak te lang is. De duur van de tocht zelf bij het Kids Adventure arrangement is circa 1,5-2 uur.

Kids Adventure

Wat is het precies? De Kids Adventure is een echte avontuurlijke kinderspeurtocht met GPS voor kinderen van 6 t/m 12 jaar (Kinderen die iets jonger of iets ouder zijn, zijn uiteraard ook welkom om mee te spelen!!!). De jonge deelnemers, begeleid door hun eigen ouders/verzorgers, ontdekken de variatie die het gebied Vlagheide biedt. Dit doen zij samen met hun vriendjes door het uitvoeren van leuke, spannende en leerzame opdrachten in de natuur. Elk goed uitgevoerde opdracht levert punten op. Tijdens de trip lopen de kids op bospaden, bergpaden, verharde en onverharde wegen.

Om deze Kids Adventure in samenwerking met DagjeGPS.nl nog leuker te maken zorgt In2Heaven Limousine Service er voor dat de teams met een superstretched limousine van de ontvangstlocatie naar de plek van de dropping worden gebracht. Deze rit duurt ongeveer 15 minuten per groep/team.

Voor de Kids Adventure zijn minimaal 2 teams nodig.
Elk team bestaat uit maximaal 6 deelnemers (waarvan 1 ouder/begeleider).

Kosten van dit arrangement:
€ 120 voor 2 teams
Extra deelnemers: €40/team
Geen maximum

Kids Adventures vinden alleen plaats op zondag op basis van beschikbaarheid.

 

Limousine dropping

Behalve de limousine dropping wat een van onze "actieve" arrangementen is hebben we ook nog diverse andere leuke mogelijkheden. Bekijk onze arrangementen en verbaas u over de betaalbare tarieven.